El Port de la Selva


Port de la Selva

Sant Pere de Rodes

Port de la Selva

Port de la Selva

monestir
Fonts fotografies: David Chacobo, Jose Luis Mieza, SBA73  

El Port de la Selva és un lloc preciós format per una agradable combinació de paisatges i racons que segur que us sorprendran!

Aquest municipi està situat a la comarca de l’Alt Empordà, al nord del Cap de Creus., i inclou un poblet anomenat la Vall de Santa Creu.

Al Port de la Selva podreu gaudir de diverses activitats vora el mar, com ara passejar pel camí de ronda, visitar el port i el Club Nàutic. També podreu anar fins el nucli urbà on podreu visitar diversos monuments construïts molts anys enrere. Però el que no us podeu perdre si aneu al Port de la Selva és pujar fins la Serra de Rodes o Serra de Verdera, on s’hi troba el monument més característic de la zona: el Monestir de Sant Pere de Rodes. Una autèntica meravella visual al bell mig de la natura, i des d’on es veuen unes vistes espectaculars de tot el territori.

Esperem que us hagi agradat la publicació d’avui! I Recordeu, ens tornem a trobar demà amb els GastroFridays!


2 comentarios:

  1. Hola!
    Gracias por vuestra visita a mi blog: http://fotocatalunya.blogspot.com.es/

    La Costa Brava es un lugar precioso, este verano tuve la suerte de poder hacer un pequeño recorrido por el camino de Ronda y lo recomiendo:

    http://veodigital.blogspot.com.es/2013/08/el-magico-camino-de-ronda-en-la-costa.html

    Un saludo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es genial éste camino de ronda, los paisajes de ésta zona son impresionantes, sólo hace falta ver las fotos del blog, son preciosas!

      Gracias a ti tambíen por visitarnos. Iremos siguiendo tus blogs.

      Un saludo

      Eliminar