Els Àngels

camí dels àngels

camí dels àngels

Santuri Els Àngels
santuari dels àngels
Fonts fotografíes: Descobrint la Costa Brava, Jordi Biarnés.


Avui comencem la setmana amb una sortida al santuari Els Àngels de la ciutat de Girona!
La bellesa de Els Àngels rau en la panoràmica de 360º fruit de la seva situació privilegiada, a 485 metres d'altitud. En dies clars es poden veure des d'aquí zones de totes les comarques gironines: la Costa Brava , la plana de l'Empordanet, la serra de l'Albera amb els Pirineus al fons, la Garrotxa, el massís de les Guilleries i el Montseny, entre d’altres.
És un lloc de forta devoció popular i d'oci per als gironins, que pugen aquí sovint, és també una de les excursions típiques de les escoles de les poblacions properes i punt d'arribada de marxes populars, tant a peu com en bicicleta.
Donada la seva situació i la proximitat de la ciutat de Girona, són moltes les vies d'accés al santuari. De la mateixa Girona, partint de Sant Pere de Galligants i passant per la vall de Sant Daniel, surt una de les rutes més típiques. També es pot arribar des de Quart, Llambilles, Madremanya, Juià o Celrà.
Us volem animar a fer una miqueta d’esport, amb el privilegi de poder arribar al cim i gaudir d’unes vistes espectaculars! Esperem que aprofiteu una estona amb la família o els amics i feu aquesta escapada per desconnectar de la rutina!



No hay comentarios:

Publicar un comentario