Roses








Amants de la Costa Brava avui ens traslladem cap al municipi de Roses! Si no hi heu estat, ara us en fem cinc cèntims!

Roses és un poble de la comarca de l’Alt Empordà, que ocupa la meitat del sud del Cap de Creus. La seva costa està formada per una platja gran, i diverses cales precioses, de les quals cal destacar: les Canyelles Petites, Mutra, Pelosa, Montjoi, Rustella, l’Almadrava i Jòncols. També és característic d’aquest municipi els accidents geogràfics que hi ha a la zona: la Punta Falconera (cap del litoral de Roses) i el Cap Norfeu.

Hi ha diversos llocs interessants per visitar en aquest poble. Si sou més de monuments i de conèixer la història dels llocs aquí en tenim uns quants que us agradaran:

-       - La ciutat grega i romana de Rodes.
-       - El castell de Bufalaranya.
-       - El monestir de Roses.
-       - El conjunt megalític de Roses.
-       - El castrum visiogòtic del puig Rom.
-       - El castell de la Trinitat.
-       - La ciutadella de Roses.
-       - La casa Mallol.
-       - L’església de Santa Maria de Roses.

Si us agrada més l’esport, anar en barca o tot el que estigui relacionat amb el mar i la costa, us recomanem que visiteu el port esportiu de Roses. Allà podreu realitzar-hi diverses activitats, com ara, fer caiac per visitar els accidents geogràfics de la zona i  navegació esportiva.

Per últim, si sou amants de la natura us recomanem que visiteu el Cap de Creus i els Aiguamolls de l’Empordà, dels quals us hem parlat en publicacions anteriors.

Esperem que gaudiu d’aquest sol de Novembre i aprofiteu per visitar llocs bonics.



No hay comentarios:

Publicar un comentario