Palau-Sator


Palau-Sator

Palau-SatorPalau-Sator

Palau-Sator

Un cop més, el nostre post va dedicat a un municipi on sembla que el temps s’hagi aturat anys enrere, on tot l’ambient que s’hi respira es propi de l’Època Medieval i on s’hi conserven unes característiques plenament tradicionals.

El terme municipal del que us parlem és Palau-Sator, al Baix Empordà. Aquest està format per quatre poblets: el propi Palau-Sator, Sant Feliu de Boada, Sant Julià de Boada i Fontclara.

Aquests pobles formen un conjunt realment bonic d’observar, on hi trobem alguns monuments com a principals llocs d’interès pels visitants:

-       - L’antiga muralla, que encara conserva gran part del seu traçat.
-       - L’Església parroquial de Sant Pere.
-       - El Castell de Palau-Sator.
-       - El Monestir de Sant Pau de Fonclara.
-       - L’Església de Sant Feliu de Boada.
-       - L’Església de Sant Julià de Boada.
-       - El Museu Rural.

També cal destacar d’aquest municipi la gran quantitat de restaurants que hi ha comparant amb la poca extensió del territori. Tots ells són famosos per fer una cuina basada en la tradició i utilitzant productes típics de la zona, i per aquest motiu una gran quantitat de gent hi va expressament per tal de degustar aquesta cuina, sobretot per fer-hi celebracions familiars o en dies festius.

Esperem que visiteu el terme municipal de Palau-Sator, com podeu comprovar té un encant especial que no us decebrà!No hay comentarios:

Publicar un comentario