De Sant Feliu de Guíxols a S'agaró


cases senyorials s'agaró

camí de ronda

Sant Feliu de Guíxols

S'agaró

Camí de ronda
Fonts fotografeis: Carles Massallé, Albert Torelló  

Avui a Descobrint la Costa Brava, no us descobrirem un lloc concret, us descobrirem una part del camí de ronda de la Costa Brava que segur que us encantarà si voleu gaudir de la natura i de paisatges espectaculars. És un tram de gran èxit per a tots els turistes que han decidit fer-lo, per això no podíem deixar d’explicar-lo!

Aquesta ruta és el tram de Sant Feliu de Guíxols a S’agaró. El trajecte s’inicia a la Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, tot seguit s’agafa un camí de ronda   molt ample i de fàcil accés, anomenat GR 92, que travessa zones plenes de vegetació i una de les més luxoses i elegants urbanitzacions de la zona, plena de cases senyorials i construccions magnífiques. En aquesta zona trobarem el mirador de la Punta d’en Pau, des d’on es poden observar unes vistes impressionants de tota la costa. Al final de la badia trobem la Cala del Vaixell, tot seguit una platgeta de sorra gruixuda anomenada Cala Pedrosa. I si seguim el camí, arribarem al tram més rocós del camí, on hi ha dues cales, Cala Font i Cala les Vaques, que estan formades per roques i no tenen platja. Un cop travessada aquesta zona arribarem a Cala de Sa Conca, on hi ha L’illot de Sa Conca, que divideix la cala formant-ne una altre, la Cala d’Oriços. Si seguim caminant, arribem a l’última part del tram, vorejant la  Punta del Pinell i la Punta Prima fins arribar a Port d’Aro.

Esperem que feu aquesta ruta, perquè realment val la pena. Podreu gaudir d’unes de les parts més boniques de la Costa Brava!


No hay comentarios:

Publicar un comentario