Llançà

Llançà


Avui ens situen al nord de la Costa Brava, al municipi de Llançà!
Situat enmig d’un paisatge únic, Llançà queda envoltat tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el de l’Albera.
L’excel·lent oferta de platges i petites i tranquil·les cales que ofereix Llançà, al llarg dels 7 km que conforma el litoral donen lloc a un munt d’activitats nàutiques, al mateix temps que el seu paisatge ple de vida dóna lloc a diferents rutes per fer senderisme i BTT, en un entorn immillorable.
Les condicions paisatgístiques, juntament amb la riquesa d’elements significatius de patrimoni cultural, com el megalític on podem veure els dòlmens i les restes prehistòriques, o les restes significatives de l’arquitectura pre-romànica, fan d’aquesta petita vila mediterrània un destí ideal per compartir en bona companyia.
Esperem que hagueu gaudit un dia més del nostre blog i que aneu aprenent coses noves! Recordeu que acceptem qualsevol tipus de suggeriment per les nostres publicacions!


2 comentarios:

  1. Al blog Descobrint Girona, ens encanta descobrir la costa brava amb vosaltres. Tant el disseny del blog com la informació és de gran interès. Seguiu així!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Descobrint Girona!. Ens alegrem que us agradi el nostre blog i us ajudi a coneixer una mica més la bonica Costa Brava :) A nosaltres ens encanta la ciutat de Girona, i el vostre blog és genial per conèixer els seus secrets!

      Eliminar