Pals


Casc antic Pals

Platja Gran Pals

Vistes Pals

Casc antic Pals

Església PalsPlatja Pals















Avui ens dirigim cap a un poble on hi pots trobar, d’una banda, el mar i la platja; i de l’altra, camps i un entorn rural fantàstic. Aquest municipi és Pals, i forma part de la comarca del Baix Empordà.

Pals està situat enmig d’aiguamolls, per aquest motiu, des de segles enrere, s’ha aprofitat aquest terreny per cultivar camps d’arròs, fet que ha convertit aquest producte en un signe identificatiu del municipi.

Aquest poble està format per un centre històric medieval, on hi destaquen diversos monuments d’estil gòtic (la muralla i les seves quatre torres, el Castell de Pals, l’Església de Sant Pere, la Torre de les Hores, entre d’altres). En aquesta zona els carrers són empedrats, amb arcades, i les cases guarden l’estil medieval amb les façanes de pedra.

A part del camps i el casc antic, Pals compta de dues platges, la Platja Gran, que connecta amb l’Estartit i des de la qual es veuen les Illes Medes; i la Platja del Grau. A part, també hi ha la Platja del Racó i Illa Roja, que formen part del poble de Begur, però estan situada al sud de la vila de Pals i connecten amb la Platja Gran.

En definitiva, és un lloc ideal per aquelles persones que els agradi gaudir de dos ambients sense la necessitat de moure’s, per això és el destí turístic de gent d’arreu del món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario