Font fotografia: Restaurant Nautic
Avui el GastroFridays el dedicarem a la Cuina Tradicional Tossenca, no es tracta d’un menú concret com
normalment fem, però creiem que pot ser del vostre interès, i és una bona opció
per tastar la cuina típica d’un lloc
tant bonic de la Costa Brava com és Tossa
de Mar.
La Cuina Tradicional Tossenca és una iniciativa
que va començar l’any 2009, per l’Ajuntament de Tossa de Mar i diversos
restauradors del municipi, amb l’objectiu de recuperar la cuina de tota la vida de Tossa i posar-la a l’abast de
totes aquelles persones que la vulguin conèixer. Aquesta cuina està
caracteritzada per la influència de diverses cultures i les condicions de vida
de les persones que hi viuen que l’han anat evolucionant al llarg del temps.
Per aquest motiu van pensar en començar aquesta iniciativa, que consisteix
en deixar escollir als restauradors que hi estiguin interessats entres més de 30 receptes de plats
tradicionals de Tossa, els quals poden introduir en la seva carta, i que poden
anar variant depenent d ela temporada. Des d’aquell moment una gran quantitat
de restaurants van començar amb
aquesta iniciativa, aquest són: Can Carlus, Can Pini, Club Aire Libre, Cuina de
l’Àvia, Castell Vell, El Portal, El Petit de Can Carlus, L’Ajustada, La Cuina
de Can Simon, Marina, Madrugada, Marítim, Sa Muralla, Rem Vell Minerva, Sa
Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor, Victòria i Taverna de l’Abat.
Aquest any s’ha complert la cinquena edició de la iniciativa que té una
durada de tot l’any. L’últim dia és el 31
de Desembre, per aquest motiu si tens interès en aquest tipus de cuina et
recomanem que vagis a Tossa de Mar i gaudeixis dels seus menjars típics, encara
hi ets a temps!
No hay comentarios:
Publicar un comentario