GastroFridays - Cuina Tradicional Tossenca


cuina tradicional tossenca
Font fotografia: Restaurant Nautic

Avui el GastroFridays el dedicarem a la Cuina Tradicional Tossenca, no es tracta d’un menú concret com normalment fem, però creiem que pot ser del vostre interès, i és una bona opció per tastar la cuina típica d’un lloc tant bonic de la Costa Brava com és Tossa de Mar.

La Cuina Tradicional Tossenca és una iniciativa que va començar l’any 2009, per l’Ajuntament de Tossa de Mar i diversos restauradors del municipi, amb l’objectiu de recuperar la cuina de tota la vida de Tossa i posar-la a l’abast de totes aquelles persones que la vulguin conèixer. Aquesta cuina està caracteritzada per la influència de diverses cultures i les condicions de vida de les persones que hi viuen que l’han anat evolucionant al llarg del temps.

Per aquest motiu van pensar en començar aquesta iniciativa, que consisteix en deixar escollir als restauradors que hi estiguin interessats entres més de 30 receptes de plats tradicionals de Tossa, els quals poden introduir en la seva carta, i que poden anar variant depenent d ela temporada. Des d’aquell moment una gran quantitat de restaurants van començar amb aquesta iniciativa, aquest són: Can Carlus, Can Pini, Club Aire Libre, Cuina de l’Àvia, Castell Vell, El Portal, El Petit de Can Carlus, L’Ajustada, La Cuina de Can Simon, Marina, Madrugada, Marítim, Sa Muralla, Rem Vell Minerva, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor, Victòria i Taverna de l’Abat.

Aquest any s’ha complert la cinquena edició de la iniciativa que té una durada de tot l’any. L’últim dia és el 31 de Desembre, per aquest motiu si tens interès en aquest tipus de cuina et recomanem que vagis a Tossa de Mar i gaudeixis dels seus menjars típics, encara hi ets a temps!


No hay comentarios:

Publicar un comentario