Fonts fotografies: Ramondavant, restcat
Avui el nostre GastroFridays va dedicat al Menú de la Ratafia! Aprofitant
que des del dia 7 de Novembre fins el dia 10 és la 32ena Festa de la Ratafia a
Santa Coloma de Farners, no podia faltar al nostre blog un menú tant curiós on
l’ingredient estrella no és res més que aquest producte tant típic de
Catalunya!
Perquè la ratafia no és només una
beguda, actualment s’utilitza per fer tot tipus de menjars tant dolços com
salats, així que si t’agrada la ratafia, ja saps què et toca fer aquest cap de
setmana!
El menú de la Ratafia es serveix al Restaurant de l’Hostal l’Argolla de
Santa Coloma de Farners del dia 8 al 10 de Novembre, i a més de tenir una pinta
boníssima té un preu molt assequible.
PRIMERS
Amanida tèbia de llagostins i bacó amb reducció
de ratafia
Saltat de botifarra i bolets de temporada
Tallarines amb verduretes i gambes amb toc de
ratafia
SEGONS
Galta de vedella amb salsa de ratafia i escuma de
patates
Secret d’Ibèric amb puré de castanyes i salsa de
Porto
Bacallà amb parmentier de carbassa i ceps
confitats
POSTRES
Sopa de xocolata blanca amb entrebancs de ratafia
Coulant amb llit de crema anglesa i gelat de
vainilla
Brownie de xocolata amb gelat de nata
Aigües minerals i amb gas i vins de la casa.
Preu menú: 19,90€ (IVA inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario