GastroFridays - Menú de la Ratafia





Fonts fotografies:  Ramondavant, restcat 

Avui el nostre GastroFridays va dedicat al Menú de la Ratafia! Aprofitant que des del dia 7 de Novembre fins el dia 10 és la 32ena Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners, no podia faltar al nostre blog un menú tant curiós on l’ingredient estrella no és res més que aquest producte tant típic de Catalunya!

Perquè la ratafia no és  només una beguda, actualment s’utilitza per fer tot tipus de menjars tant dolços com salats, així que si t’agrada la ratafia, ja saps què et toca fer aquest cap de setmana!

El menú de la Ratafia es serveix al Restaurant de l’Hostal l’Argolla de Santa Coloma de Farners del dia 8 al 10 de Novembre, i a més de tenir una pinta boníssima té un preu molt assequible.


PRIMERS
Amanida tèbia de llagostins i bacó amb reducció de ratafia
Saltat de botifarra i bolets de temporada
Tallarines amb verduretes i gambes amb toc de ratafia

SEGONS
Galta de vedella amb salsa de ratafia i escuma de patates
Secret d’Ibèric amb puré de castanyes i salsa de Porto
Bacallà amb parmentier de carbassa i ceps confitats

POSTRES
Sopa de xocolata blanca amb entrebancs de ratafia
Coulant amb llit de crema anglesa i gelat de vainilla
Brownie de xocolata amb gelat de nata

Aigües minerals i amb gas i vins de la casa.

Preu menú: 19,90€ (IVA inclòs)

No hay comentarios:

Publicar un comentario