Calonge



                                                                   Fonts fotografies: demiMariana.

Avui us donarem a conèixer el municipi de Calonge, que tot i que està format per dos nuclis urbans diferenciats, Calonge  i Sant Antoni, avui ens centrarem en el primer d’ells.

Calonge és una vila amb un bonic centre històric, del qual podem destacar el seu Castell medieval, l’església de Sant Martí i el carrer del Càlcul, a part de la resta de carrers i carrerons que recorren el centre i les seves muralles. 

L’entorn del qual presumeixen orgullosos els seus habitants fa que sigui un poble d’interior amb un interès particular, ja sigui per les seves vinyes o pel massís de les Gavarres, i complementat amb les platges i cales que trobem a Sant Antoni, fan que Calonge sigui un lloc amb una diversitat d’espais que enriqueixen i afavoreixen la bellesa del municipi. 

Dins el programa d’activitats ludicoculturals que proposa Calonge, nosaltres volem proposar-vos que aprofiteu fins el 10 de Novembre per acostar-vos a conèixer la Festa del Vi Nou, on es dóna la benvinguda al primer vi, el més jove.
La desfilada de les bótes pel centre històric fins al Castell és un dels moments màgics de la festa, la qual us endinsarà en la tradició i us explicarà els petits secrets del món del vi de Calonge.

Aprofitant la festa animeu-vos a anar a Calonge a fer la copeta de vi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario