Sant Pere Pescador



Fonts fotografies: Dani Armengol GarretaFoteroCristian Torras.

Cada dia anem descobrint nous llocs preciosos, els quals us aconsellem que visiteu cada un d’ells ja que tots tenen el seu encant particular!

Avui volem donar-vos a conèixer un petit món de paisatges indescriptibles, que trobem en un municipi de l’empordanès. Envoltat per espais naturals emblemàtics i vorejat per el riu Fluvià i en una de les badies més boniques del Mediterrani, trobem Sant Pere Pescador!

És l’únic indret de la Costa Brava on hi podem trobar més de 6 km de platja verge,  dunes i sorra fina. Les seves condicions immillorables fa que es converteixi és un lloc idoni per practicar diferents tipus d’esports, com kitesurf, windsurf, caiac o vela. D’altra banda, les grans extensions de zones naturals ofereixen la possibilitat de realitzar altres tipus d’esports com senderisme, BTT o equitació.

Tot i la interessant història i cultura del municipi, nosaltres hem volgut destacar la seva bellesa natural, la qual part d’aquesta forma part també del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.


Si no ho coneixeu, és una visita molt i molt recomanable! 

4 comentarios:

  1. Jo vaig anar-hi a fer windsurf i em va encantar! s'hi haurà de tornara provar algun d'aquests altres esports que proposeu!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Practicar qualsevol tipus d'esport en aquest entorn natural és fantàstic! A més, hi ha molts de campings que per un bon preu pots passar unes bones vacances i gaudir de totes les possibilitats que ofereix el municipi! Moltes gràcies per seguir-nos Núria!

      Eliminar
  2. Jo vaig estar-hi fa temps amb unes colònies, i m'ho vaig passar molt bé! Hi ha un munt de campings per la zona, és molt aconsellable per totes les edats! Jo espero repetir aviat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sant Pere Pescador s'adapta a totes les edats, i permet que grans i petits disfrutin de les possibilitats que presenta el municipi! Gràcies per seguir-nos!

      Eliminar