Fonts fotografies: Pastelera Bakery Shop, Knuspersuess, delightful*_*
Ara que ja s’apropen les Festes de Nadal, no podia faltar al nostre blog un
dels clàssics postres nadalencs: les galetes de gingebre! A més són una bona
manera de passar un matí amb família, ja que es poden fer les formes que més us
agradin, i els resultats són exquisits!
Els ingredients que necessitareu per fer aquestes galetes són:
-
4 tasses de farina.
-
1 cullerada de llevadura en pols.
-
2 cullerades petites de gingebre mòlt.
-
2 cullerades petites de canyella mòlta.
-
¼ de cullerada de clau mòlt.
-
1 tassa de mantega a temperatura ambient.
-
1 tassa de sucre morè.
-
1 ou gran.
-
½ tassa de mel.
I a continuació us expliquem la seva preparació, és molt senzilla.
Primer de tot hem de començar per barrejar bé
la farina, la gingebre, la llevadura, la canyella i el clau. Tot seguit hem de
batre la mantega amb el sucre fins que aquest es dissolgui per complet. Després
hem d’introduir la mel i l'ou, i finalment hem de barrejar-ho tot junt fins que
aconseguim una mescla el més homogènia possible.
El següent pas consisteix en col·locar la
massa en una bossa de plàstic que es pugui tancar o en un recipient de plàstic
hermètic i esperar així entre 2 i 6 hores. I un cop passat aquest temps ja la
podrem estirar amb l’ajuda d’un corró i començar a fer les formes que més ens
agradin i les decoracions!
Mentre fem les formes podem aprofitar per
preescalfar el forn, i tot seguit ja podrem introduir les figures a 180ºC de 11
a 15 minuts, si les figures són grans; o de 6 a 8 minuts si són petites.
Esperem que us hagi agradat aquesta recepta i
ja ens direu que tal us han sortit aquestes boníssimes galetes!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario