GastroFridays - Galetes de gingebre nadalenques








Ara que ja s’apropen les Festes de Nadal, no podia faltar al nostre blog un dels clàssics postres nadalencs: les galetes de gingebre! A més són una bona manera de passar un matí amb família, ja que es poden fer les formes que més us agradin, i els resultats són exquisits!

Els ingredients que necessitareu per fer aquestes galetes són:

-       4 tasses de farina.
-       1 cullerada de llevadura en pols.
-       2 cullerades petites de gingebre mòlt.
-       2 cullerades petites de canyella mòlta.
-       ¼ de cullerada de clau mòlt.
-       1 tassa de mantega a temperatura ambient.
-       1 tassa de sucre morè.
-       1 ou gran.
-       ½ tassa de mel.

I a continuació us expliquem la seva preparació, és molt senzilla.

Primer de tot hem de començar per barrejar bé la farina, la gingebre, la llevadura, la canyella i el clau. Tot seguit hem de batre la mantega amb el sucre fins que aquest es dissolgui per complet. Després hem d’introduir la mel i l'ou, i finalment hem de barrejar-ho tot junt fins que aconseguim una mescla el més homogènia possible.

El següent pas consisteix en col·locar la massa en una bossa de plàstic que es pugui tancar o en un recipient de plàstic hermètic i esperar així entre 2 i 6 hores. I un cop passat aquest temps ja la podrem estirar amb l’ajuda d’un corró i començar a fer les formes que més ens agradin i les decoracions!

Mentre fem les formes podem aprofitar per preescalfar el forn, i tot seguit ja podrem introduir les figures a 180ºC de 11 a 15 minuts, si les figures són grans; o de 6 a 8 minuts si són petites.

Esperem que us hagi agradat aquesta recepta i ja ens direu que tal us han sortit aquestes boníssimes galetes!!

Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario