Blanes


blanes
   
blanes

blanes

blanes

blanes

Avui us parlarem d’un municipi que no podia faltar al nostre blog, perquè no és ni més ni menys que la primera població on s’inicia la bonica Costa Brava, protagonista de les nostres publicacions diàriament.

Blanes, està situada a l’extrem meridional de la província de Girona i es caracteritza per ser una vila banyada pel mar Mediterrani, on s’hi combinen la tradició i la història dels seus inicis amb la modernitat. A més és un lloc on s’hi poden realitzar tota mena d’activitats en qualsevol època de l’any. No us ho perdeu perquè segur que no us deixaran indiferents.

Nosaltres us en farem  una pinzellada, per què si hi aneu tingueu una petita guia dels millors llocs que s’hi poden visitar.

Un accident geogràfic molt bonic de veure i que li dóna un toc especial al municipi és Sa Palomera, una gran roca que entra mar endins i separa la badia de Blanes amb la platja de s’Abanell dins el mateix terme de Blanes.

Els principals punts d’atracció turística de la vila són dos jardins botànics: Els jardins de Marimutra, que consta de més de 3.000 espècies de plantes provinents dels 5 continents; i el Jardí de Pinya de Rosa, que es caracteritza per tenir una gran varietat de cactus.

Pel que fa a la costa, Blanes té una varietat de platges i cales molt boniques que defineixen el traçat de la ciutat, i són ideals per a relaxar-s’hi en temporada d’estiu.

El casc antic de la vila també  és un punt d’interès rellevant pel visitant, ja que hi ha nombrosos monuments i edificacions molt ben conservats, com ara l’Església de Santa Maria, la Font Gòtica, i el Castell de Sant Joan, entre molts altres.

Però Blanes, a part de platges i un casc antic, també compte amb zones muntanyoses, en les quals hi destaca la muntanya de Sant Joan i el turó del Vilar. I també hi ha la desembocadura del riu Tordera amb un important cabal d’aigua.

La ciutat de Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir la certificació de Destinació de Turisme Familiar el passat any 2007, per això podem afirmar amb seguretat que està totalment preparada per acollir a visitants de totes les edats.

Un dels esdeveniments més importants que es realitza any rere any, té lloc durant la Festa Major local,  i es tracta del Concurs Internacional de Focs Artificials, un dels concursos amb més renom de tot el Mediterrani.

Fins aquí la publicació d’avui! Us animeu a visitar el primer municipi de la Costa Brava?


No hay comentarios:

Publicar un comentario