L'Estartit


estartit

estartit          església

estartit
Font fotografies: Mysealia, Viquipèdia

En el poble que us explicarem avui es poden agafar embarcacions amb el fons de vidre que us permetran contemplar les Illes Medes i tota la riquesa del món marí de primera mà. Ahir us vam parlar d’aquestes illes, i per això no us podíem deixar de parlar d’aquest meravellós municipi de la Costa Brava.

L’Estartit, situat al Baix Empordà compta amb una magnífica situació geogràfica, tocant amb el Mar Mediterrani i amb les Illes Medes a pocs metres de distància.

A part de l’evident patrimoni natural que s’hi contempla, i de la gran quantitat d’espècies tant marines com terrestres que hi ha, també es pot gaudir del patrimoni històric i cultural. Per aquest motiu, són moltes les activitats turístiques que s’hi poden realitzar. Es poden fer diverses rutes a peu, en bicicleta o a cavall, submarinisme per contemplar les Illes Medes des del fons, vela, golf, visites culturals al centre històric, entre d’altres activitats d’oci. En conclusió a l’Estartit no us hi avorrireu ja que el turisme que ofereix és molt actiu.

Si aneu al Baix Empordà, no us podeu oblidar de passar per l’Estartit i fer una mica de turisme per la zona, us encantarà!


No hay comentarios:

Publicar un comentario