GastroFridays - Anxoves de L'Escala

Fonts Fotografies: Descobrint la Costa Brava, Anxoves de L'Escala.

Ja s’acosta el cap de setmana i ja tenim aquí la secció GastroFridays!

Avui volem dedicar-la a l'Anxova de L'Escala, que des de 1940 es dediquen a la salaó i la seva elaboració. Les elaboren seleccionant minuciosament la matèria primera i seguint mètodes tradicionals i un saber fer que han heretat de generació en generació des dels orígens de la salaó del peix, amb l’arribada a Empúries dels pobles fenici i grec els segles VI i V a. de C.

L’anxova de L’Escala és una producte exquisit i d’excepcional qualitat amb una textura i sabors únics, la qual podem combinar de moltes maneres diferents. No obstant, a nosaltres ens agrada que sigui la gran protagonista i optem per una torrada amb pa amb tomàquet i anxoves com a millor opció!


Tot i això a continuació teniu altres suggeriments:  



COCA DE VERDURES AMB ANXOVA
Anxoves
Carbassó a la planxa
Albergínia al forn
Tomàquet al forn confitat 120g (2hores)
Pa torrat amb oli





TOMÀQUET AMB ANXOVES I 
TAPEROTS
Anxoves
Ceba encurtida
Pa torrat
Tomàquet cherry de pera
Taperots




LLENTIES AMB TOMÀQUET I ANXOVA
Anxova
Tomàquet cor de bou
Ou dur
Pastanaga
Créixens
Api



 AMANIDA D’ESCAROLA AMB ROMESCO SUAU I ANXOVA

Anxova
Escarola
Romesco suau
Tonyina
Ou dur




MENJUC DE FORMATGE, OU DUR, TÀPERES I ANXOVES
Anxoves
Ou dur
Tàperes
Maionesa
Formatge fresc





Que tingueu un bon cap de setmana! 






No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada