Fonts Fotografies: Descobrint la Costa Brava, Anxoves de L'Escala.
Ja s’acosta el cap de setmana i ja tenim aquí la
secció GastroFridays!
Avui volem dedicar-la a l'Anxova de L'Escala,
que des de 1940 es dediquen a la salaó i la seva elaboració. Les elaboren
seleccionant minuciosament la matèria primera i seguint mètodes tradicionals i
un saber fer que han heretat de generació en generació des dels orígens de la
salaó del peix, amb l’arribada a Empúries dels pobles fenici i grec els segles
VI i V a. de C.
L’anxova de L’Escala és una producte exquisit i d’excepcional
qualitat amb una textura i sabors únics, la qual podem combinar de moltes
maneres diferents. No obstant, a nosaltres ens agrada que sigui la gran
protagonista i optem per una torrada amb pa amb tomàquet i anxoves com a millor
opció!
Tot i això a continuació teniu altres suggeriments:
COCA DE VERDURES AMB ANXOVA
Anxoves
Carbassó a la planxa
Albergínia al forn
Tomàquet al forn
confitat 120g (2hores)
Pa torrat amb oli
TOMÀQUET AMB ANXOVES I
TAPEROTS
Anxoves
Ceba
encurtida
Pa
torrat
Tomàquet
cherry de pera
Taperots
LLENTIES AMB TOMÀQUET I ANXOVA
Anxova
Tomàquet
cor de bou
Ou
dur
Pastanaga
Créixens
Api
AMANIDA D’ESCAROLA AMB ROMESCO SUAU I ANXOVA
Anxova
Escarola
Romesco
suau
Tonyina
Ou dur
MENJUC DE FORMATGE, OU DUR, TÀPERES I ANXOVES
Anxoves
Ou
dur
Tàperes
Maionesa
Formatge fresc
Que tingueu un bon cap de setmana!
No hay comentarios:
Publicar un comentario