Platja d'Aro, S'Agaró i Castell d'Aro


Descobridors de la Costa Brava, recordeu l’intercanvi que vam fer la setmana passada amb un dels blogs més interessants de Girona?
Doncs per tots aquells que no vau poder llegir la publicació que van fer sobre un dels termes municipals amb més encant de la nostra estimada Costa Brava, avui us la publiquem nosaltres perquè no us ho perdeu!!!

Casetes de la platja de Sant Pol (S'agaró)

Castell d'Aro
Fonts Fotografíes: Jaume CP BCNJoan DalmauJaume CP BCN.
“Situat en una zona geogràfica privilegiada, vora el mar i propera als principals eixos de comunicació, amb una gran quantitat de comerços, oferta nocturna,  oci  i  serveis turístics de qualitat són alguns dels seus atractius dels municipi que us parlarem avui!
Ja saps d’on parlem? Si encara no ho saps, deu ser perquè no coneixes els termes municipals de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró!!!!
La modernitat i la festa nocturna de Platja d’Aro conviuen amb l’elegància de S’Agaró on el famós camí de ronda que tant us hem parlant, voreja l’harmonia del conjunt arquitectònic. D’altra banda, aquests dos nuclis, es complementen perfectament amb un tercer nucli més històric, com és Castell d’Aro, que encara conserva tot l’encant medieval.
La suma d’aquestes tres localitats s’han convertit en una de les principals destinacions de la Costa Brava, ja que ofereixen una proposta atractiva per cada tipus de visitant. Saben quina és la combinació perfecte entre esport, cultura, oci i comerç en un entorn natural que té com a principal atractiu  la bellesa de les platges i les seves cales.
Però no només això, sinó que Platja d’Aro està sempre en continuo moviment, és com una caixa de sorpreses! Pots anar-hi a qualsevol època de l’any que sempre hi ha una gran multitud d’actes, esdeveniments programats, fires o festes. Aprofita les propostes que et presenten per aquest Nadal per passar una bona estona!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario