Camí de ronda de Begur



camí de ronda Begur

aiguablava

Sa Riera

Sa Tuna

Fonts fotografies: dynamosquito, Howard Standbury,O'rei Ferran,  

Ja fa molt que no us parlem d'alguna de les rutes que es poden fer a la Costa Brava, per aquest motiu avui us explicarem el camí de ronda de la zona de Begur, format per unes de les millors platges i cales de tota la Costa Brava.

Aquest tram del camí de ronda té 20 km i està situat en una zona abrupte i repleta de penya-segats, per això no té continuïtat, i esta dividit en 4 parts diferents. Si comencem pel nord, fent frontera amb Pals, el primer tram s’inicia a la platja del Racó, seguidament passa per la cala d’Illa Roja i finalitza a la platja de Sa Riera. Tot seguit, comença el segon tram que va en direcció est i recorre uns 500 metres de la costa, des del qual es pot observar un meravellós paisatge de l’abrupte litoral i dels penya-segats que el formen. La tercera part del camí de ronda connecta les cales d’Aiguafreda i Sa Tuna, situades a l’est de Begur. Per acabar el quart i últim tram del camí és el més llarg, i passa per les platges i cales del sud del municipi, Platja Fonda, Fornells i la platja d’Aiguablava.

Si us agrada fer una mica d’esport, o simplement passejar enmig de la natura i amb unes vistes espectaculars del litoral, deixeu-vos atrapar per la costa de Begur i els seus encants!

2 comentarios: