Madremanya

                 

Avui us parlarem d’un poblet encantador que forma part de la comarca del Gironès, però és com si també formés part del Baix Empordà.

Aquest municipi és Madremanya, situat al peu de la serra de Montnegre i el qual conserva la bellesa medieval de l’època en què es va construir. Ja sabem que al llarg del blog us hem parlat sobre molts poblets amb aquestes característiques, però tots tenen els seus encants particulars, i és bo conèixer cada un d’ells.

Passejar pels voltants de la vila és ideal per poder desconnectar, ja que els camps que envolten Madremanya i la vegetació que hi ha permeten que s’hi respiri un aire d’allò més fresc. Un  cop dins del poble es pot gaudir de tot el conjunt monumental medieval. Els llocs d’interès per visitar són: l’església de Sant Esteve i els seus voltants, el Barri del Padró i el Carrer de Sant Esteve. Tots aquests llocs estan formats per carrers i carrerons estrets i tortuosos fets de pedra.

Veient aquestes imatges no us entren ganes de fer una passejada per Madremanya?  Sens dubte us encantarà!No hay comentarios:

Publicar un comentario