Descobrint Girona: El Parc del Migdia

llac

parc migdia

parc migdia

parc migdia

Font fotografíes: Descobrint Girona.

Bona tarda a tots!

Avui serà una mica diferent, canviarem la dinàmica, ja que el que farem és publicar una entrada d’un dels nostres blogs amics, Descobrint Girona!

Nosaltres som seguidors d’aquest blog, i volem donar-vos-el a conèixer, perquè ens sembla molt interessant el que ens expliquen! I per què no dir-ho? Perquè Girona ens enamora, i esperem que a vosaltres també!

Per tant, avui de manera excepcional, només podreu llegir la nostra publicació del dia, en el blog de Descobrint Girona! Però a canvi, avui seran ells els que ens parlin en el nostre espai d’un dels racons amb més encant, un petit oasi situat enmig de la ciutat, el Parc del Migdia!

Una zona que ofereix naturalesa i descans a tots els seus visitants. és un parc que es troba emmarcat per l'oest amb la carretera Barcelona, per l'est el carrer del Migdia, pel sud el carrer Universitat de Montpellier i pel nord carrer d'Emili Grahit.

Antigament rebia el nom de Parc de les Casernes, perquè allà es trobaven les casernes militars de Girona. Fins que al 1989, l'alcalde Joaquim Nadal va encarregar a MBM Arquitectes, un pla especial d'urbanisme per a transformar tota aquella àrea en un parc.

El Parc Migdia compta amb un llac de 6.000 metres quadrats i una superfície verda de 38.110 metres quadrats. Cal saber que en el llac viuen ànecs que no dubtaran a apropar-se a vosaltres si porteu unes engrunes de pa. Enmig del llac trobem una zona d'arbres amb un cim, des del que es tenen unes vistes magnífiques del parc. A més les zones d'herba amb arbres ofereixen àmplies ombres que permeten gaudir de plena natura enmig de la ciutat. En aquest magnífic espai es poden observar espècies vegetals mediterrànies, però també del pacífic i altres espècies adaptables al nostre clima.

Finalment també trobem diverses zones. Com per exemple els gronxadors pels més petits; una zona tancada de 575 metres quadrats per a passejar animals on podran córrer lliurement; i la cafeteria-restaurant Parc del Migdia que té una terrassa magnífica amb vistes al llac i al parc.

Esperem que us hagi agradat aquest intercanvi i us animem a seguir el blog de Descobrint Girona, on podreu descobrir molts indrets interessants!








2 comentarios: