Tamariu


Platja de Tamariu

Platja de Tamariu

Tamariu
Fonts fotografies: Albert Torelló, adriagarcia 


El destí d’avui és Tamariu, tot i que ja sabem que ja no és temps de platja, aquest poblet transmet una tranquil·litat absoluta en aquesta època de l’any i et permet fer diverses activitats d’oci que segur que us divertiran. És una bona opció per anar-hi a passar el dia!

Tamariu és un poble molt petit del Baix Empordà que forma part del Municipi de Palafrugell. Està format per tres platges: la platja dels Lliris, la platja Gran i Aigua Dolça. Antigament era un poble de pescadors amb pocs habitatges, però en els darrers anys s’ha anat convertint en una zona turística i d’oci. Cal dir que el turisme es centre bàsicament als mesos d’estiu, la resta de l’any és un lloc absolutament tranquil.

Les activitats més rellevants que s’hi poden fer són diverses. Per a aquells als que us agradi el mar i la platja, podreu fer:

- Submarinisme.
- Fer rutes en caiac visitant les roques i grutes de la zona.
- Vela.
- Voleibol Platja (cada estiu se’n fan tornejos).

I per a aquells que preferiu fer excursions i rutes, podreu fer:

- Agafar el camí de ronda que va des de Tamariu fins al poblet de Llafranc, tot rodejant la costa. És realment preciós, i a més hi ha accés per baixar a les cales i roques d’aquesta zona, ideal per refrescar-se i descansar una estona.
- Agafar el camí de ronda en l’altre direcció per arribar fins a Begur, on les platges i cales que hi ha també són un encant.   

Això es tot, esperem que us agradi Tamariu i us animeu a visitar-lo!


No hay comentarios:

Publicar un comentario