Besalú




Carreró de pedra

Fonts fotografíes: DrakhartMartí VicenteApel·les.



De Palamós a Besalú!

Avui ens situem a la comarca de la Garrotxa, en un dels conjunts medieval més importants de Catalunya. Besalú neix com una gran fortalesa aixecada entre els rius Fluvià i Capellades, i encara a dia d’avui conserva la seva màgia medieval, impregnada en cada pedra, material per excel·lència en l’arquitectura local.

La riquesa i bellesa del patrimoni històric ha esdevingut un dels destins turístics obligats, especialment pels amants de la història, l’art i la cultura.
Passejant pels carrers i places, podreu conèixer i visitar els diferents elements patrimonials i monuments de la vila, com el pont medieval, el Monestir de Sant Pere de Besalú o l’Església de Sant Vicenç. Tot aquest conjunt històric expressa el pas centenari de diferents cultures al territori.

La vila comtal també és coneguda per les seves nombroses i consolidades fires anuals que organitzen per promoure la recuperació i conservació de la història, costums i productes singulars de la comarca. Aquestes són cites indispensables per descobrir i conèixer les singularitats de la vila de Besalú.




No hay comentarios:

Publicar un comentario