Llafranc


Barques a la platja de Llafranc

Platja de Llafranc

Platja de Llafranc

Barques de Llafranc
Font fotografies: Descobrint la Costa Brava

Dels Aiguamolls de l’Empordà, ens dirigim a un entorn completament diferent però també amb un encant particular: Llafranc.

Llafranc és un poblet que forma part del municipi de Palafrugell. Tot i ser un lloc tant petit i tranquil, són diversos els elements que el caracteritzen.

La platja de Llafranc és  de sorra fina, a la seva dreta hi ha les roques que comuniquen amb la població del costat, Calella de Palafrugell, i a la seva esquerra hi ha el port.

Si ens allunyem de la platja i pugem cap a la muntanya, arribarem al Far de Sant Sebastià, en el qual hi ha un mirador on s’hi poden observar unes vistes exquisides de tota la costa.

Per a tots aquells als qui els interessi la història, cal destacar el fet que Llafranc té el seus orígens en un poblat romà, per aquest motiu veureu que tots els carrers tenen noms curiosos típics dels romans. Tant al centre del poble, com a la muntanya del Far de Sant Sebastià, podreu observar gran part d’aquest poblat ibèric, ja que anys enrere se’n van trobar les restes i tot està perfectament arreglat per anar-ho a visitar.

No aprofundirem més en el tema del Far i el poblat ibèric de Llafranc, ja que, més endavant, dedicarem una publicació exclusivament a això i penjarem imatges.

Esperem que hàgiu gaudit un cop més d’un dels racons de la Costa Brava! No us oblideu de visitar-nos demà!




No hay comentarios:

Publicar un comentario