Parc Natural Aiguamolls de l'Empordà

Aiguamolls de l'Empordà

Parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Espècies d'aus

Ànec banyant-se al estany d'aigua dolça

Aus diverses que conviuen als Alguamolls de l'EmpordàAvui ens desplacem fins a Castelló d’Empúries, un punt de gran interès turístic que ofereix un munt de possibilitats molt diverses que s’adapten a tots els gustos i a totes les edats.

Podríem fer-vos un gran llistat  d’ activitats de lleure i oci que podeu desenvolupar ja sigui per aigua, per terra o per aire, però avui volem endinsar-vos en un món màgic, on tot és harmonia i tranquil·litat, on és la natura la que brilla per ella mateixa. Volem presentar-vos el PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ!

Actualment és el segon parc més important de Catalunya, després del Delta de l’Ebre. Està format per diferents estanys d’aigua dolça i dunes que permeten descobrir una reserva amb abundància d’espècies d’aus migratòries, i una flora característica de la zona.

Si us animeu a anar-hi, les millors hores per observar els ocells són al matí i al capvespre, i les èpoques on podeu trobar-hi més espècies diferents d’aus són les de les migracions.

Esperem que us hagi agradat!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario