Palamós

Esglèsia de Palamós, Platja Gran i barques.

Platja Gran de Palamós

Barques del moll de Palamós a la nit

Platja Gran de Palamós



Palamós està situat al bell mig de la Costa Brava i ofereix un gran ventall de possibilitats en una zona privilegiada.  Les condicions del municipi fan que sigui un dels punts de més interès turístic, comercial i pesquer de tot el litoral.

Pel que fa al paisatge, podem gaudir de diferents platges i cales, totes elles comunicades per el camí de ronda que permet disfrutar d’unes vistes úniques, envoltades de la riquesa que ofereix la natura de la zona. El banyista pot escollir entre platges de sorra com la Platja Gran, La Fosca o Castell, les de roca, com Cala Margarida o S’Alguer, o bé la resta de cales que són mixtes, totes elles amb el seu encant particular.

Palamós també té la seva part cultural, arrelada al poble pescador. Tots aquells que estiguin interessats en aprendre o saber més de l’àmbit, poden visitar el Museu de la Pesca, únic en el Mediterrani en la seva especialitat, on es presenta el passat, present i futur d’aquesta activitat a través d’una exposició permanent i d’un conjunt d’activitats vinculades en el món marítim i pesquer de la Costa Brava.

Tot i la tradició pesquera, també es poden practicar tota mena d’activitats esportives: esquí nàutic, submanisme, caiac, snorkel, windsurf, senderisme pels camins de ronda o cicloturisme, entre d’altres, però el més important de tots és la vela.

La vela és un actiu molt valorat al municipi, i tots aquells que practiquen aquest esport, ja sigui a nivell amateur o professional, coneixen el nom de Palamós.

L’abundància i diversitat de vents que de manera particular bufen en aquesta zona de la costa o aprendre a navegar sota la direcció de prestigiosos regatistes olímpics, són algunes de les avantatges que garanteixen una experiència inoblidable per tots els amants d’aquest esport. 

Esperem que us hagi agradat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario