Begur


Punt més alt de Begur

municipi de Begur

Begur

Fira dels indians
Fonts fotografies: Albert Torellótxikixa, demi



Avui toca parlar d'un poble preciós, tant per la seva part històrica com per la costa. Però en aquesta publicació ens centrarem en el nucli antic, i en dedicarem d'altres per parlar de les seves platges i cales.

El poble al qual ens referim és Begur, un municipi del Baix Empordà. El seu major atractiu és el seu patrimoni, on es conserven les restes de l'època feudal. Sens dubte, l'edifici que millor defineix aquesta etapa és el Castell de Begur, però dins del poble també es poden observar diverses torres de defensa, i edificis construïts pels indians (begurencs que van anar a buscar feina a Amèrica, sobretot a Cuba).

Un important esdeveniment que es realitza cada setembre des de 2004 és la Fira dels Indians,  amb l'objectiu principal de recordar el passat cubà del municipi. Es decora tot el poble amb detalls cubans, es fan parades amb productes típics d'allà i la música cubana no para de sonar, a més, un tret molt característic és el fet que la gran majoria de gent va vestida de color blanc.

L'any que ve no et perdis la Fira dels Indians, segur que t'encantarà!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario