Peratallada



Peratallada. Arc emblemàtic.

Peratallada

Carreró de pedra

Carreró estret de pedraCarreró estret de Peratallada



Avui amb la nostre publicació, tornarem uns quants segles enrere, fins a l’Època Medieval, perquè Peratallada, amb els seus carrerons fets d’adoquins i les seves cases amb façanes de pedra, et transporta clarament a aquesta època.

Peratallada és una vila del municipi de Forallac, situat al Baix Empordà. És una població molt petita amb pocs habitants, però amb un encant tant peculiar que molta gent hi va per visitar-ho. És clarament un poble de l’Edat Mitjana, ja que es conserva part de la muralla i edificis (com ara, el castell i les esglésies) i totes les cases i carrers guarden l’estil propi d’aquesta època.

Un esdeveniment molt important que es realitza a Peratallada és la “Fira Medieval”, on es mostren fets característics d’aquesta etapa, es venen objectes fets a mà i la gent es disfressa representant ser de l’Edat Mitjana. La fira es celebra cada any, el primer cap de setmana d’octubre, enmig dels carrers, carrerons i places del poblet, ja que no hi ha millor escenari que aquest.

Doncs, ja sabeu, si encara no heu anat a la Fira Medieval de Peratallada l’any que ve reserveu-vos el primer cap de setmana d’Octubre! Tot i això, si aneu a visitar la vila un dia qualsevol, segurament us enamorareu dels seus encants!


No hay comentarios:

Publicar un comentario