Font fotografia: demi
Avui estrenem el GastroFridays!! A través del qual, cada divendres us informarem sobre menjars i menús típics de la Costa Brava, per així donar-vos idees per fer el cap de setmana!
El primer GastroFridays va dedicat al Menú de
l'escamarlà, que es fa als restaurants de Calonge, Sant Antoni de Calonge,
Palamós i Vall-llobrega, de l'11 d'octubre al 22 de desembre.
Consisteix en un menú tancat que combina productes
del mar i de la muntanya, però, això si, els protagonistes són els
escamarlans.
MENÚ
Amanida de tardor
Escamarlans de la Badia (200 g.)
Calamars farcits a l'estil del Baix
Empordà
Postres de la casa
Vi Sumarroca o Estrella Damm Inedit
Cafè
32€ (IVA Inclòs)
Gaudiu del cap de setmana!
quina bona pinta! Ens ho apuntem per anar-hi segur!
ResponderEliminarGenial EncantsdeGirona! Us en llepareu els dits!!! :)
Eliminar