GastroFridays - Menú de l'escamarlà

Font fotografia: demi


Avui estrenem el GastroFridays!! A través del qual, cada divendres us informarem sobre menjars i menús típics de la Costa Brava, per així donar-vos idees per fer el cap de setmana!

El primer GastroFridays va dedicat al Menú de l'escamarlà, que es fa als restaurants de Calonge, Sant Antoni de Calonge, Palamós i Vall-llobrega, de l'11 d'octubre al 22 de desembre. 

Consisteix en un menú tancat que combina productes del mar i de la muntanya, però, això si, els protagonistes són els escamarlans. 


MENÚ

Amanida de tardor

Escamarlans de la Badia (200 g.)

Calamars farcits a l'estil del Baix
Empordà

Postres de la casa

Vi Sumarroca o Estrella Damm Inedit

Cafè

32€ (IVA Inclòs)


Gaudiu del cap de setmana!



2 comentarios: