Font fotografía: Descobrint la Costa Brava
Ja és divendres i nosaltres acabem la setmana amb
la secció Gastrofridays!
Ara és època
de bolets a la Costa Brava, i només pensar-ho se’ns fa la boca aigua. A
gairebé tots ens agraden, però no tots som capaços de distingir quines són els
comestibles, però sempre podem deixar que algú altre s’encarregui d’aquesta
tasca i aprofitar per anar a un bon restaurant a degustar un menú
exquisit elaborat amb el producte més apreciat de l’època.
Us suggerim que aprofiteu per anar al Restaurant El Far (Llafranc), aquest
mes d’Octubre, ja que seguint amb els seus menús temàtics, podreu degustar en
un entorn privilegiat uns plats únics de la temporada.
MENÚ
Trencadissa d’ous amb bolets i patates
Melós de vedella amb bolets
Amanida de cítrics amb gelat de vainilla o
Full amb pera confitada,
recuit caramel·litzat i gelat de mel
de taronger
Aigües, cafès, infusions i “Petit Fours “
34 € (IVA Inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario