GastroFridays - Menú dels bolets

Bolets
Font fotografía: Descobrint la Costa Brava

Ja és divendres i nosaltres acabem la setmana amb la secció Gastrofridays!

Ara és època de bolets a la Costa Brava, i només pensar-ho se’ns fa la boca aigua. A gairebé tots ens agraden, però no tots som capaços de distingir quines són els comestibles, però sempre podem deixar que algú altre s’encarregui d’aquesta tasca i  aprofitar per anar a un bon restaurant a degustar un menú exquisit elaborat amb el producte més  apreciat de l’època.

Us suggerim que aprofiteu per anar al Restaurant El Far (Llafranc), aquest mes d’Octubre, ja que seguint amb els seus menús temàtics, podreu degustar en un entorn privilegiat uns plats únics de la temporada. 


MENÚ

Trencadissa d’ous amb bolets i patates


Melós de vedella amb bolets


Amanida de cítrics amb gelat de vainilla o 
Full amb pera confitada,
 recuit caramel·litzat i gelat de mel de taronger

Aigües, cafès, infusions i  “Petit Fours “

34 € (IVA Inclòs)



No hay comentarios:

Publicar un comentario